Aangescherpte Corona Maatregelen - Sportcentrum Ursus

Aangescherpte Corona maatregelen

Afgelopen vrijdag zijn de corona maatregelen weer aangescherpt door de regering. Voor de sportscholen betekend dit dat wij moeten sluiten vanaf 17:00.

Daarom hebben we besloten om de komende drie weken op maandag t/m vrijdag onze deuren te openen vanaf 06:00 in de ochtend. Op deze manier bieden we onze leden de mogelijkheid om voor hun werk te kunnen sporten. We gaan ook proberen om een aantal vroege groepslessen in te plannen. In de middag zullen de groepslessen ingepland gaan worden rond 16:00 zodat we allemaal om 17:00 klaar zijn. 

LET OP! Deze vervroegde openingstijden zijn alleen van toepassing bij sportcentrum URSUS aan de Leeuwerikstraat. 

Georganiseerde buitensport is na 17:00 toegestaan met groepjes van 4 (exclusief trainer). Daarom gaan we op onze buitenlocatie URSUS 24/7 aan het Soldatendijkje een aantal momenten inplannen voor de leden die geen mogelijkheid hebben om overdag of in het weekend te komen sporten. We gaan kijken of hier voldoende animo voor is en van daaruit breiden we het aanbod verder uit.

De komende dagen blijven we overleggen met onze instructeurs en trainers om het aanbod nog uit te breiden. Ook de livestreams proberen we in de ochtend en avond te blijven geven. De planning van alle sportmomenten kan je terugvinden in de MyWellness app of op de websites van sportcentrum URSUS en URSUS 24/7. Lukt het je ondanks alle extra aangeboden opties niet om te blijven sporten, dan blijft er altijd nog de mogelijkheid om je abonnement te bevriezen. Heb je nog vragen, ideeën of suggesties? Laat het ons dan weten! 

Sportieve groet,

Team URSUS.

 

 

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram