Corona Update | 20 Januari 2021 - Sportcentrum Ursus

Corona update | 20 januari 2021

Helaas kunnen we elkaar al een tijdje niet op de sportschool treffen, maar uiteraard helpen we je om thuis fit te blijven! Zo kun je als lid van URSUS nog steeds meedoen aan Livestreams van onze eigen instructeurs en meer dan 100 On Demand workouts via de MyWellness app.

Vanaf deze week kan je ook kosteloos gebruik maken van HOW at home; een digitaal platform met meer dan 100 workouts (o.a. XCORE®, BRN® en Yoga). Genoeg om de komende tijd mee door te komen en thuis in beweging te blijven.

HOW at Home
HOW at Home is een online streaming kanaal waar je op elk gewenst tijdstip & locatie kunt trainen met workouts als BRN®, XCORE®, Fitness, Box, BBX (billen), Yoga en Pilates! Denk aan Netflix, maar in plaats van binge-watchen blijf je super fit met toffe workouts. Groepslesfanaat of fitness junkie; voor iedereen wat wils. Het enige wat je nodig hebt is een beeldscherm en internetverbinding. Elke vrijdag om 09:00 komt er een nieuwe workout online: zo raak jij nooit verveeld!

Hoe kun je je aanmelden voor HOW at Home?
Om toegang te krijgen tot de workouts volg jij de volgende stappen:

  1. Ga naar www.houseofworkouts.com/howathome
  2. Vul het formulier in met onze clubcode: URSUS10
  3. Jouw aanvraag wordt verwerkt en jij ontvangt per mail toegang tot jouw account.

Let op: Heb jij al een HOW at home account? Vraag dan pas jouw nieuwe account aan op het moment dat jouw huidige account is verlopen. 

LES MILLS ON DEMAND 
Ook bieden wij jou als lid nogmaals de mogelijkheid om een periode van 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills ON DEMAND: een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen.

Hoe meld jij je hiervoor aan?

  1. Ga met je laptop/computer naar onze speciale aanmeld pagina via deze link.
  2. Vul je gegevens in. (Je moet ook je betaalgegevens invullen, maar je hoeft uiteraard niks te betalen indien je binnen 60 dagen je account weer stopzet.)
  3. Mocht je na 60 dagen niet willen doorgaan, zorg er dan voor dat je via het platform jouw account voor het einde van de free trial period stopzet.

Let op: Heb je al eerder een LES MILLS ON DEMAND  account aangemaakt? Gebruik dan een ander e-mailadres om nogmaals gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

 

Trainingsmaterialen  
HOW at home biedt workouts aan met en zonder trainingsmateriaal. Deze kan je aanschaffen via www.shopbyhow.nl. Met de kortingscode URSUS10 ontvang je 10% extra korting via de webshop op jouw volledige bestelling!

Materialen voor de Les Mills programma’s kun je met 10% korting bestellen via www.studionfitness.com. Kortingscode: URSUS
Deze kortingscode is geldig op alle artikelen, met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen. Onze leden kunnen deze kortingscode gebruiken door deze toe te voegen aan de winkelmand.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden om tijdens de lockdown in beweging te kunnen blijven. Heb je nog vragen? Laat het ons dan gerust weten via groepslessen@sportcentrumursus.nl

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram