Corona Update | 22 December 2020 - Sportcentrum Ursus

Corona update | 22 december 2020

Het blijft een bijzonder jaar, na bijna bijna 6 maanden moesten we toch weer onze deuren sluiten. Inmiddels zijn we al weer ruim een week dicht… Gelukkig zien we veel van onze leden nog tijdens de livestreams en horen we positieve berichten over de fitnessschema’s die onze trainers maken om thuis te blijven trainen. Ook tijdens kerst en op nieuwjaarsdag kan je meedoen met onze live streams.
We hebben de afgelopen dagen veel discussie gevoerd over hoe we deze lockdown periode kunnen gaan compenseren naar onze leden toe. Uiteindelijk hebben we besloten dat we niet gaan incasseren voor de maand januari. Dat betekend dat er pas weer geïncasseerd zal worden wanneer we open gaan.

Samen blijven we fit
Om gezond te blijven is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. Ook al is dat op dit moment niet fysiek mogelijk in de club, er zijn natuurlijk wel andere mogelijkheden. In de MyWellness app vind je sinds vorige week het onderdeel “ON DEMAND” met trainingen van TechnoGym en “LIVE STREAMING” rooster van lessen met de instructeurs van URSUS.

Als extra kerstcadeautje bieden wij jou als lid nogmaals de mogelijkheid om een periode van 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand: een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen.

Hoe meld jij je hiervoor aan?

    • Ga met je laptop/computer naar de volgende link.
    • Vul je gegevens in.

Let op: je moet ook je betaalgegevens (creditcard of Paypal) invullen, maar je hoeft uiteraard niks te betalen indien je binnen 60 dagen je account weer stopzet.

    • Start met jouw favoriete Les Mills workouts
    • Mocht je na 60 dagen niet willen doorgaan, zorg er dan voor dat je via het platform jouw account voor het einde van de free trial period stopzet.

Mocht je niet willen registreren voor Les Mills On Demand, dan heb je via deze link toegang tot zo’n 100 gratis (korte) workouts en oefeningen om te volgen.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de komende weken fit en gezond blijven, zodat we samen weer sterk het nieuwe jaar in gaan. Geniet van de feestdagen en we zien je graag weer terug bij ons in de club vanaf 19 januari 2021!

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram