Corona Update | 28 September 2020 - Sportcentrum Ursus

Corona update | 28 september 2020

Vanaf 29 september 18.00 uur gelden de nieuwe maatregelen die de overheid gisteren bekend heeft gemaakt. De nieuwe maatregelen hebben beperkt invloed de sportscholen.

Wij volgen net als iedereen het nieuws en zien ook dat het aantal besmettingen niet de goede kant op gaat. Vorige week hebben we al opgemerkt dat het drukker werd in de club en dat afstand houden op sommige momenten moeilijker werd. De overheid vindt dat mensen moeten kunnen blijven sporten. De sportsector is daarom vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 personen binnen en 40 personen buiten.

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jou als sporter bij URSUS?

We hebben voor een aantal sportmomenten het aantal deelnemers naar beneden gebracht. Ook willen we iedereen nogmaals verzoeken om niet eerder naar de club te komen dan de starttijd van het gereserveerde sportmoment. Ook zal de starttijd van sommige lessen worden aangepast. Zo proberen we te voorkomen dat er te grote drukte ontstaat tussen de lessen. Vanaf vandaag zal er ook geen mogelijkheid meer zijn om een kopje koffie of thee te drinken.

Regels in het kort:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis bij klachten
  • Eigen handdoek en bidon zijn verplicht
  • Kom niet eerder dan de starttijd van je sportblok
  • Maximaal 6 personen in de kleedruimtes

In onze vorige mailing hebben we ook al een aantal verscherpingen aangegeven om er voor te zorgen dat we als club open kunnen blijven. De verscherpte maatregelen vragen opnieuw flexibiliteit van jou als lid en van onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit samen kunnen!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Sportieve groet,
Team URSUS.

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram