#SPORTSCHOLENOPEN - Sportcentrum Ursus

#SPORTSCHOLENOPEN

Drie miljoen Nederlanders zitten nu stil. Drie miljoen Nederlanders weten ook hoe belangrijk bewegen is en nemen zelf de regie over hun eigen gezondheid door te trainen bij een sportschool. Zij gooien alles in de strijd voor een betere conditie, een betere weerstand en een beter leven. Dat kan nu al zo’n zeven maanden niet!

Volgens ons is stilzitten in tijden van nood nooit een optie.

Met collega fitness ondernemers spraken wij af iets van ons te laten horen. Elke dag dat sportscholen gesloten blijven is een gemiste kans om leefstijl te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. Bewegen is essentieel; de impact van niet sporten en bewegingsachterstand is enorm.

Ons doel is dan ook om op zaterdag 27 februari 2021 van 09:00 uur tot 15:00 uur onze leden de mogelijkheid te bieden buiten een training te doen om aandacht te vragen voor de noodzaak van heropening van de sportscholen. Dat kan fietsen, roeien of een andere training zijn.

Vindt u ook dat wij zo snel mogelijk weer open moeten?

Kom dan zaterdag 27 februari een half uur sporten. Wij bieden buiten de mogelijkheid om met zoveel mogelijk deelnemers in roulatie een vuist te maken voor heropening van de sportclubs in het belang van de volksgezondheid. Uiteraard zullen tijdens deze dag alle corona maatregelen in acht worden genomen.

Aanmelden voor een sportmoment kan in de MyWellness app. Doe je met ons mee?

 

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram