Sportcentrum Ursus Is Lid Van Exclusieve Sportcentra

Exclusieve sportcentra

Zeker van kwaliteit bij 110 exclusieve sportcentra

Sportcentrum Ursus is aangesloten bij Exclusieve Sportcentra. Jouw lidmaatschap opent daarmee de deuren van meer dan 100 clubs! Handig voor wanneer je net wat verder weg bent en toch graag wilt sporten.

Bij een Exclusief Sportcentrum ben je zeker van kwaliteit. Waarom? Omdat wij jou willen leren kennen als persoon, wij jou positieve energie geven en wij ervoor zorgen dat je samen met ons resultaten behaalt. Altijd in een schone en veilige omgeving én altijd met een glimlach. Overal! Als lid ben je namelijk welkom bij alle 110 Exclusieve Sportcentra.

Aanmeldingsformulier

Onze zes zekerheden

Wanneer je bij ons lid bent ben je ook lid van het Exclusief Sportcentra. Dit betekent dat je lid bent van een sportcentrum met een fijne sfeer waar jij centraal staat. Wij doen bij elk bezoek ons uiterste best om de beste service en faciliteiten te bieden.

Wij bieden de garantie van onze zes zekerheden:

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

Wij geven je positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

Wij stimuleren je om jouw doel te halen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

Je bent welkom bij alle 110 exclusieve sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 110 aangesloten sportcentra.

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram