Gratis Proefweek - Sportcentrum Ursus

Tijdelijk één week gratis…

Of je nu wilt werken aan je gezondheid, sterker wilt worden of je conditie wilt verbeteren, URSUS biedt je een breed aanbod van sportprogramma’s en faciliteiten voor individuele en groepstrainingen.

Wil jij kennis maken met ons sportcentrum waar de mogelijkheden oneindig zijn? Dan kan dat nu helemaal gratis. We hebben namelijk tijdelijk een gratis sportweek.

Meld je nu aan en claim jouw plek!

  • Uitgebreide faciliteiten
  • Persoonlijke begeleiding
  • Diverse lesprogramma’s
  • Sporten op 2 locaties in Leeuwarden
Aanmelden voor proefweek

WAAROM KIEZEN VOOR URSUS??

THE TRIP (ALLEEN BIJ URSUS)

Fiets een andere dimensie in! ‘THE TRIP’ is een fietsles, maar niet zoals je die gewend bent. Je beklimt de flank van een super steile gletsjer. Je fietst door een futuristische stad. Je sprint over een digitale wielerbaan en rijdt vervolgens lekker rustig verder terwijl de zon over het water om je heen ondergaat.

eGYM

In een korte tijd een complete work-out klinkt aantrekkelijk, dus: wat is een eGym? Het is een slimme combinatie van acht volautomatische toestellen die opgesteld staan in een cirkel. Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment, zo is wachten verleden tijd en ga je in tempo alle oefeningen af. Binnen 30 minuten een full body work-out.

OUTDOOR GYM (24/7)

Op onze 24/7 locatie kun je ieder moment van de dag en elke dag van het jaar komen trainen. We hebben een permanente OUTDOOR GYM gecreëerd zodat je altijd in de buitenlucht kan sporten (een van de eerste in Nederland).

Daarnaast kun je gebruik maken van een uitgebreide vrije fitness ruimte, virtuele groepslessen en eGYM. De squash banen en zonnebanken zijn los van je abonnement te reserveren.

LES MILLS VIRTUAL

Groepslessen zijn alleen vaak ’s ochtends en ’s avonds, omdat dan de meeste mensen komen sporten. Maar mocht je midden op de dag willen sporten, en ook mee willen doen aan een groepsles, dan zijn virtuele lessen een mooie oplossing. Zo kun je toch meedoen aan een groepsles, hoeveel mensen er ook zijn.

Daarnaast zijn virtuele lessen ideaal als je graag aan een groepsles mee zou willen doen, maar je het nog nooit eerder gedaan hebt en de drempel toch een beetje hoog vindt.

EN NOG VEEL MEER…

Naast al het bovenstaande kun je bij ons ook heerlijk ontspannen in een van onze zonnebanken of genieten in onze sauna’s.

Ben je een squasher? Dan hebben we ook aan jou gedacht. Sportcentrum Ursus is het meest complete sportcentrum van Leeuwarden en wij nodigen je uit om een week kennis te maken met ons concept. Bevalt het? Dan mag je vaker komen. Bevalt het niet? Even goede vrienden!

Aanmelden voor proefweek

AANMELDEN VOOR PROEFWEEK! ?

Wij willen jou namelijk laten zien waarom Sportcentrum Ursus zo uniek is. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Vul hiernaast je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een datum te plannen.

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram