Les Mills Virtual - Sportcentrum Ursus

Les Mills Virtual

Virtual Mills IN THE CLUB

Groepslessen zijn alleen vaak ’s ochtends en ’s avonds, omdat dan de meeste mensen komen sporten. Maar mocht je midden op de dag willen sporten, en ook mee willen doen aan een groepsles, dan zijn virtuele lessen een mooie oplossing. Zo kun je toch meedoen aan een groepsles, hoeveel mensen er ook zijn.

Laagdrempelige opstap
Virtuele lessen zijn ook ideaal als je graag aan een groepsles mee zou willen doen, maar je het nog nooit eerder gedaan hebt en de drempel toch een beetje hoog vindt. Bij een virtuele les kun je mooi daarna bij een échte groepsles direct goed mee kunt doen. Virtuele lessen zijn zo naast een intensieve workout ook een mooie laagdrempelige opstap naar die groepslessen toe.

Een mooie aanvulling
We zien onze virtuele sportlessen vooral als een mooie aanvulling op het totale aanbod van groepslessen. Dat aanbod gaat ook helemaal nergens naartoe. Dankzij virtuele lessen kun je ook in de daluren meedoen aan Les Mills Barre, Bodybalance of RPM, zonder dat er op dat moment een trainer aanwezig is. De virtuele lessen zijn ook in te plannen wanneer het jou uitkomt.

Zo echt mogelijk
We hebben ons best gedaan om de virtuele lessen zo echt mogelijk te maken. Speciale camera’s zorgen ervoor dat deelnemers precies kunnen zien hoe ze de bewegingen moeten uitvoeren. Er is bovendien nagedacht over de nodige tijd om materiaal te verzamelen tussen de oefeningen door en de digitale trainer doet altijd zijn of haar best om deelnemers zo goed mogelijk bij de les te betrekken.

Een breed aanbod
Je kunt bij vrijwel alle groepslessen ook aan een virtuele versie meedoen. Of je nu gaat voor Bodypump, Bodycombat, Sh’Bam of Les Mills Sprint: een virtuele les laat je zweten op een manier die jou uitkomt, op een tijdstip dat jou uitkomt.

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram