Corona Update | 14 Oktober 2020 - Sportcentrum Ursus

Corona update | 14 oktober 2020

Met de nodige spanning hebben we de persconferentie van gisteravond bekeken. Gelukkig mogen de sportscholen nog open blijven en kun je lekker blijven sporten.
De kleedkamers en douches kunnen vanaf donderdag 15 oktober niet meer gebruikt worden. Daarom willen we je vragen om in sportkleding te komen. Alleen een schoenwissel is mogelijk.

 

Kom niet te vroeg.
De laatste weken merken we dat de aangepaste starttijden en deelnemersaantallen een positief effect hebben gehad op de doorstroming en wachtrijen bij de verschillende lessen.

We willen je nogmaals attenderen op het volgende: kom niet eerder dan 5 minuten voor de gereserveerde starttijd. Alleen zo kunnen we er voor zorgen dat er geen groepsvorming ontstaat.

Mondkapjes.
We willen allemaal heel graag dat het aantal besmettingen afneemt. Samen kunnen we, ieder voor zich, onze bijdrage leveren. Ook al is deze klein of onzeker of het daadwerkelijk helpt. We willen je daarom vriendelijk maar toch ook dringend verzoeken om vanaf nu ook bij ons een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten hoef je deze niet te dragen, maar wel wanneer u zich door de ruimte beweegt of wanneer u zich van de ene naar de andere ruimte verplaatst.

Samen slaan we ons door deze uitdagende periode. We danken je voor je begrip en geduld.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram