Les Mills Grit™ Bij Sportcentrum Ursus: High Intensity Training

Les Mills Grit™

Meer kracht
Strakkere spieren
Alles in 30 minuten

Trainen met een hoge intensiteit

Less Mills Grit™ is een interval training met een hoge intensiteit. In deze 30 minuten durende workout wordt vet verbrand, het uithoudingsvermogen verhoogd en een mooiere spierdefinitie ontwikkeld voor buik, borst en armen. Via diverse technieken en krachtoefeningen wordt een atletisch lichaam ontwikkelt.

Bekijk het lesrooster

GRIT STRENGTH

30-minute high-intensity interval training

LES MILLS GRIT™ Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

GRIT ATHLETIC

Quicker the better

Les Mills GRIT Athletic is een High-Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten. Het is een workout waarbij je je conditie kunt verbeteren. Ontworpen om je te laten presteren als een atleet. Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en multidimensionale conditietraining. Verbeter je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power. Les Mills GRIT Athletic gebruikt de allernieuwste HIIT en combineert deze met krachtige muziek en inspirerende coaches die samen met jou op de vloer trainen en je motiveren om hard te werken en super snel, super fit te worden.

GRIT CARDIO

30-minute high-intensity interval training

LES MILLS GRIT™ Cardio is 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

Wat voor sporter ben jij?

Doe nu de test
Volg ons op Instagram